Profesyonel Ekspertiz Hizmeti

Profesyonel Ekspertiz Hizmeti firması Ümraniye oto ekspertiz; oto ekspertiz alanında sektörünün tüm ihtiyaçlarını en iyi ve kaliteli şekilde karşılamaktadır. Uzun yıllardır sektörün içerisinde yer almaktadır. Profesyonel ve eğitimli personeli ile tamamen müşteri odaklı çalışma prensibi ile kusursuz ve kaliteli hizmetler vermektedir. Tüm marka ve model araçların tek çatı altında güvenle incelendiği, en güncel teknolojiyi takip ederek kullanan Ümraniye oto ekspertiz kurulduğu günden bugüne kadar binlerce otomobile garantili ekspertiz hizmeti vermiştir. Alanında uzman, sürekli gelişen ve büyüyen aynı zamanda kendini geliştiren personelleri ile sizlere en kaliteli ekspertiz hizmetini vermekte ve raporunu sunmaktadır.

Ümraniye oto ekspertiz fiyatları ile ilgili aşağıdaki bilgilerden müşteri temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk online ekspertiz raporu projesi ile öncü olduğumuz raporlardan elde ettiğimiz veriler sonucu, araç sahiplerinin verdiği bilgiler %70 oranında yanlış ve eksik çıkmaktadır. Bu sebeple online rapor alan şanslı müşterilerimiz zamandan kazarak servislerde saatlerce beklemek zorunda kalmamıştır.

Oto Ekspertiz Testleri

Düşük maliyetlerle alabileceğiniz bu rapor sayesinde satın almayı düşündüğünüz araç hakkında bilgi sahibi olarak gereğinden fazla ücret ödememiş olmanız Dr oto ekspertiz‘i onure etmektedir. Dr ekspertizin herhangi bir galeri veya araç satış kurumuyla bağlantısı yoktur. Her biri kendi alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış uzman ve profesyonel ekibi ile tarafsız bilgiler vermektedir. Dr oto ekspertiz yapılan tetkik ve muayene işlemleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için iletişime geçiniz.

Yapılan bazı kontrol ve testler aşağıdaki gibidir;

Ön Takım Testi
Motor Testi
Süspansiyon Testi
Fren Testi
Kaporta ve Boya Analizi
Elektronik Beyin Kontrol
Endoskopik Kontroller

Profesyonel Ekspertiz Hizmeti

Araç ekspertiz Ümraniye; en profesyonel araç ekspertizi ve testleri kısa süre içinde yapılıp rapor ile sizlere sunulmaktadır. Detaylı ekspertiz raporu sayesinde aracın tüm geçmişi ile ilgili bilgiyi kolaylıkla edinebilirsiniz. Bu sayede aracı alıp almama konusunda net bir karar verebilirsiniz. Özellikle Dyno testi, motor testleri, boya kaporta testi, arıza elektronik ve mekanik gelişmiş testler yapılmaktadır. Bu testler alanında uzman ve profesyonel ekipler tarafından yapılmaktadır.

En iyi ve en gelişmiş teknolojik ekipmanlar ile bilgisayar ortamında alınan test sonuçları alınmaktadır. Aynı zamanda test sonuçları, en sade ve anlaşılır dilde raporlanarak sözlü ve yazılı olarak aktarılmaktadır.

Profesyonel, güvenli ve tarafsız oto ekspertiz raporu için Dr ekspertiz ile irtibata geçiniz.

Hatta hazırlanan rapor sözlü ve yazılı olarak aracı muayeneye getiren kişiye aktarılmaktadır. Detaylı bilgi ve ekspertiz hizmeti için Dr oto ekspertiz şubeleri veya size en yakın bayileri ile irtibata geçebilirsiniz.