Savaş Moving İle Ofis Taşıma

Savaş Evden Eve Nakliyat; uzun yıllardır evden eve nakliyat sektöründe hizmet veren bir firmadır. Müşteri memnuniyetini daima üst düzeyde tutan firma evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, parsiyel taşımacılık gibi bir çok nakliye alanında hizmet vermektedir. Sürekli olarak gelişen teknolojiyi takip etmekte ve personellerine müşteri ilişkileri konusunda eğitimler düzenlemektedir. Personelleri; nakliye alanında tüm detayları bilmekte ve işini iyi bir şekilde yapmaktadır. Temiz, titiz ve hassas olarak yürüttüğü nakliye hizmetleri ile müşteri memnuniyetini kazanmaktadır. Taşınmak oldukça meşakatli bir iştir ve taşınmak istediğinizde Savaş Ev Ofis Taşıma Servisi’ nin iletişim bilgilerinden müşteri temsilcileri ile irtibata geçip ücretsiz ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. ücretsiz ekspertiz evinizde gerekli incelemeleri yapacak ve sizlere ekonomik bir fiyat sunacaktır.

Savaş Evden Eve Nakliyat; İstanbul’dan Türkiye’nin her iline nakliye hizmeti veren bir firmadır. Taşınmak istediğinizde Savaş Moving firması ile irtibata geçebilir, ücretsiz ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. ücretsiz ekspertiz evinizde eşyalarınızın yoğunluğuna, evinizin kaçıncı katta olduğuna, kullanılacak malzemelerin miktarını ve türünü, eşyalarınızı taşıyacak personel sayısını ve araç sayısını belirleyecektir. Bu tespitlerin ardından sizlere uygun bir fiyat teklifi sunacaktır. Karşılıklı bir şekilde anlaşma sağlandığında gün ve saat belirlenir. Belirlenen gün ve saatte personeller ve araçlar hazır bir şekilde gelir. Eşyalarınız taşınmaya başlanmadan önce her türlü olumsuzluğa karşı sigortalanır ve ardından paketlenmeye başlar. Hızlı ve güvenli bir şekilde araçlara taşınır. Vermiş olduğunuz adrese götürülmek üzere personeller ve araçlar yola çıkar.

Nakliyat firması olarak Savaş Ofis taşıma, ofis taşımacılığı hizmetine getirdiği yeni bakış açısıyla ofislerinizi herhangi bir iş kaybına neden olmadan en hızlı, en ekonomik ve en güvenli bir şekilde taşımaktadır. Ofisleriniz taşıma esnasında herhangi bir karışılık durum yaşanmasın diye oda oda taşınmaktadır. Taşınacak oda belirlendikten sonra eşyalarınız düzgün bir şekilde sınıflandırılarak ambalajlanır daha sonra kutulara konulan eşyalarınızın üzerine oda sahiplerinin isimleri yazılır. Araçlara yüklenen eşya ve dosyalarınızda ki herhangi bir bilgi kimseyle paylaşılmadan yeni adresinize teslim edilir.

Çünkü Savaş Nakliyat olarak kişi ve kuruluşların hiçbir bilgisini bilgi güvenliği acısından üçüncü şahıslar paylaşmaz.. Güvenli ve uzun yıllar birlikte çalıştığı çalışma arkadaşları sayesinde ofis eşyalarınız en güvenli şekilde taşınılır. Yine her hizmette bütün müşterilerine vermiş olduğu sigortalı eşya taşıma hizmetini aynı zamanda ofis eşyalarınız içinde kullanabilirsiniz.